För tillfället kommer vi inte kunna erbjuda några ansiktsbehandlingar i salongen pga. omorganisering. Vi hoppas kunna erbjuda detta senare under våren 2021. Välkommen åter!

PRIORI ÄR ETT VÄRLDSOMSPÄNNANDE AMERIKANSKT HUDVÅRDSMÄRKE SOM PRECIS NYLANSERATS AV EN GRUPP FRAMSTÅENDE BIOTEKNISKA FORSKARE. MED HJÄLP AV DE SENASTE NYHETERNA INOM BIOTEKNOLOGI KAN MAN NU ERBJUDA EN "ADAPTIV HUDVÅRD". BÅDE SOM ANSIKTSBEHANDLINGAR PÅ SALONG SAMT I HEMVÅRDSPRODUKTER.

SALONGSBEHANDLINGAR

Peel it

Har du ont om tid? PEEL IT är perfekt för dig som har “BEGRÄNSAT MED TID – MEN ÄR RESULTINRIKTAD”. Utformad för att analysera hudens behov, exfolierar och ger huden ny lyster samt en jämnare hudstruktur. Denna snabba lunchpeel är en superboost för huden - även om du bara har 25 minuter att avvara. Behandling kan utföras intensivt 1 gång per vecka i en 6-veckors behandlingskur för optimalt resultat.  (kemisk peeling)

25 min - 595 kr

Naturally Clean + Illuminated

Innehåller kraftfulla pumpa-och papayaenzymer som återupplivar och ljusar upp en trött, glåmig eller blek hud. Denna vårdande enzym “Beauty Flash” peeling löser upp döda hudceller och lämnar plats för en friskare och klarar hud. Huden kommer att kännas slätare, med en jämn hudstrukur och vacker, bestående lyster. 

35 min - 795 kr

Skin Unwrapped

Tar fram din huds sanna potential. Om du är van vid avancerade peelingbehandlingar, kommer du att älska resultatet du får av denna ansiktsbehandling. Skin Unwrapped anpassas efter din huds behov, oavsett vilket tillstånd huden befinner sig i. Resultatet är det bästa receptet din hud kan få. (kemisk peeling)

45 min - 895 kr

Restore, Awaken and Nature

En cocoonbehandling, direkt från naturen, med resultat som lämnar din hud med en fantastisk lyster. En underbart närande behandling som anpassar sig efter dina behov och arbetar för att återställa struktur och en hälsosam hud. Enzymerna ger en djup exfoliering och en uppljusande effekt och tillsammans med en en välgörande massage, två behandlande ansiktsmasker är du redo för röda mattan.

60 min - 995 kr

PRODUKTER

Med hjälp av den senaste hudvårdsforskning kan produkterna nu läsa av vad huden behöver. Och anpassa fukt, skydd och återuppbyggnad-. Det är det vi kallar adaptiv hudvård. Vill du ta del av avancerad hudvård så är Priori absolut det senaste inom den kategorin.

PRIORI´s sortiment består av produkter innehållande avancerade komplex som förser din hud med det den behöver, när den behöver det. Det finns rengöring, serum och krämer samt mineralpuder för att göra hudvårdsrutinen komplett men enkel och tillfredställa din huds alla behov.

HUDVÅRDANDE KOMPLEX

I PRIORIs produkter finns aktiva ingredienser i form av avancerade komplex. Aktiva ingredienser arbetar för att ge bättre effekt än enbart från de enskilda ingredienserna.

LCA Complex

Mjölksyra, A, C, E och Pro-Vitamin A ger skydd mot fria radikaler samt fuktar, återställer samt ökar den egna hyaluronsyran i huden. 

Botanical Complex

En grupp med 30 olika antioxidanter. Spektraskydd, anti-inflammatorisk & reducerar pigmentfläckar.

Q-SOD Complex

Ger ett starkt skydd mot miljöpåverkan. Det liknar hudens eget antioxidantsystem för skydd mot cellskador.

DNA Enzyme Complex

Enzymer med DNA-reparerande extrakt som hämmar uppkomsten av skador på hudcellerna.

TRIPLE TURMERIC COMPLEX (TTC)

En kombo av tre extrakt som ger skydd,  anti-   inflammatorisk & rodnadsdämpande.

Advanced

Glycerin, natrium-PCA och hyaluronsyra ger en rikt återfuktande och långvarig effekt.

VANLIGA FRÅGOR

Kan Priori Skincare-produkter användas på känslig hud?
Ja, alla våra produkter är lämpliga för alla hudtyper, inklusive de mest känsliga.Är produkterna helt naturliga, "rena" och giftfria?
Priori Clean Beauty-produkter, inklusive Triple Turmeric Complex och mineral hudvårdslinjer, är gjorda med naturliga ingredienser. De är icke djurtestadet, inga färgämnen, ingen parfym och är formulerade utan hårda kemikalier som kan orsaka hudirritationer - ett utmärkt naturligt val för din hud och miljön. Produkter är även formulerade utan sulfater, SLS och SLES, parabener, formaldehyder, formaldehyd-frisättande medel, ftalater, mineralolja, oxybenzon, koltjära, hydrokinon, triclosan och triclocarban. Dermatologiskt testad.

 Har du fler funderingar eller frågor får du gärna kontakta oss på info@gedinstudio.se

För tillfället kommer vi inte kunna erbjuda några ansiktsbehandlingar i salongen pga. omorganisering. Vi hoppas kunna erbjuda detta senare under våren 2021. Välkommen åter!