DET VANLIGASTE BEHANDLINGSOMRÅDENA NÄR DET GÄLLER "MUSKELAVSLAPPNANDE MEDEL" MOT RYNKOR ÄR BEKYMMERSRYNKAN, PANNA OCH KRÅKSPARKARNA.

BEHANDLING MED FILLERS ÄR EN VOLYM OCH FUKTGIVANDE INJEKTIONSBEHANDLING SOM ÄR BASERAD PÅ HYALURONSYRA. DEN ANVÄNDS FÖR ATT SLÄTA UT RYNKOR, ANSIKTSKONTURERING SAMT LÄPPFÖRSTORING.

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

MUSKELAVSLAPPNANDE

En beprövad behandling sedan 1980-talet och som används inom sjukvården för att behandla olika diagnoser som exempelvis muskelsjukdomar. Injektionsbehandlingar med muskelavslappnande medel är nu världens vanligaste estetiska injektionsbehandling, mycket tack vare hög säkerhet, goda resultat och för att det är en snabb och enkel behandling. Läkemedlet sprutas in i små utvalda ansiktsmuskler som får musklerna att slappna av vilket i sin tur gör att den överliggande huden blir slät.

Resultatet av behandlingen syns efter 3-10 dagar. Effekten är inte permanent utan övergående och varar ca 3-5 månader. För att bibehålla effekten bör man upprepa behandlingen 2-3 gånger per år. Studier visar att effekten varar längre för varje behandling som utförs.


FILLERS

Vi arbetar med två olika varumärken av fillers, Restylane & Juvéderm, två högkvalitativa produkter.
De är båda baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Till exempel liknar hyaluronsyran i Restylane/Juvederm den som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid.
Den används för att släta ut rynkor, ansiktskonturering, läppförstoring  och även föryngra huden samt behandla ärr.

Hållbarhet ca 6 månader för läppar och ca 9-12 månader för rynkor. Vid upprepade och regelbundna behandlingar förlängs varaktigheten över tid. Resultatet av behandlingen kan ses direkt.

FILLER, FÖRDELAR
  • Behandlingen går snabbt 
  • Resultatet syns direkt 
  • Kort återhämtningstid
MICRO GOLD

Micro Gold är en behandling där man använder sig av en mix på utspädd muskelavslappnande medel, vitaminer och hyaluronsyra. Med hjälp av 20 små tunna guldplaterade nålar ”stämplas” hela ansiktet ytligt. Detta ger spänst, fukt och lyster utan stelhet. Resultat håller i ca 3 månader.

OBS! Med denna metod kan du ej få helt utslätande rynkor. Men kan kompletteras med en vanlig muskelavslappnande behandling där man går djupare ner i muskeln. 

SKINBOOSTER

Skinboosters är en tunnflytande gel som injiceras på olika i området i ansiket. Hyaluronsyran binder fukt, slätar ut fina linjer och ger en slätare mer återfuktad hud.
Skinbooster rekommenderas på kur om 2 behandlingar.

Resultatet syns med en gång och håller oftast 6-12 månader men kan behöva liten touch up var 6:e månad för att bibehålla effekten.

PROPHILO

Är en helt ny produkt som är ett mellanting mellan skinbooster och filler. Den ger ett lätt ansiktslyft och uppstramning.
Liksom Skinbooster ger den fantastisk återfuktning samt triggar den naturliga collagen och elastinproduktionen.
Resultatet sträcker sig över tid och görs i kur om 2 behandlingar, med några veckors mellanrum.

Behandlingen går väldigt snabbt och återhämtningstiden är minimal. Full effekt ses 8-10 veckor efter avslutad kur. Påfyllning var 6:e månad.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLING

  • Är man känslig kan blåmärken och/eller svullnad uppstå.
  • Ingen pågående herpes infektion i injektionsområdet.
  • Efter en behandling med fillers, undvik ta på de behandlade området de kommande 6 timmarna.
  • Inget smink på behandlingsområdet direkt efter.  

KONTAKT & BOKNING

Har du fler frågor, vänligen maila: info@gedinstudio.se.
Bilder på våra arbeten finns att titta på vår instagramsida

 
Filler i läppar utfört av Tina Löfstrand