VILL DU GÖRA EN FULLKOMLIG TATUERINGSBORTTAGNING ELLER BARA BLEKA DIN TATUERING INFÖR EN COVERUP? VI UTFÖR BORTTAGNING AV TATUERINGAR MED LASER, MED DEN MODERNASTE OCH MEST EFFEKTIVA LASERUTRUSTNINGEN PÅ MARKNADEN.

 

HUR GÅR DET TILL?

Laserpulserna tränger ner till det djupet där tatueringen sitter. Bläckpartiklarna splittras till små små bitar som sedan forslas bort av immunförsvaret. Maskinen skapar laserljus med fyra olika våglängder som tillsammans täcker hela spektrumet av tatueringsfärger. Laserpulserna är dessutom anpassade för att så effektivt och skonsamt som möjligt få bort den mest envisa tatuering. Eftersom maskinen endast behandlar färgen i tatueringen utesluts risk för skadad hud eller vävnad på ett skonsamt sätt.

Q-terra Q10 är den snabbaste och mest effektiva maskinen på marknaden för tatueringsborttagning idag. Med ny teknik och världens första tvillingpuls ger den dig en laserbehandling som är särskilt säker och kostnadseffektiv.

VANLIGA FRÅGOR

Hur många gånger tar det? 
Det beror på din hudfärg, typ av pigment som använts, djup på tatueringen,  ålder på tatueringen och vilka färger den innehåller.
I många fall försvinner en tatuering helt på mellan 6-10 behandlingar. 2 månaders läkning krävs mellan varje behandling.


Blir det ärr?

Nej , lasermaskinen angriper endast pigmentet och inte huden i behandlingsområdet.
Men det kan uppstå vätskeblåsor efter behandling, speciellt om man inte är nogrann med att kyla hemma efter behandlingen.
Uppstår blåsor måste man vara väldigt försiktig så dessa inte går sönder. Går de sönder så kan huden ta skada och i värsta fall kan det blir ärr vid läkningen av dessa.


Gör det ont?

Ja det kan det tyvärr göra. Men den här maskinen är även den snabbaste. Så smärtan är över på väldigt kort tid. (titta gärna på videon här under  för att se hur snabb den är). Vi kyler även direkt efteråt för att minimera smärtan.
Vi rekommenderar även att köpa Emlasalva på apoteket innan behandlingen och ha på 2 timmar innan för att bedöva området.

Kan ni ta bort tatuerade ögonbryn?
Ja i många fall går det!
Men vissa kosmetiskt tatuerade ögonbryn innehåller färger/ingredienser som ej går att lasra bort. Därför krävs en obligatorisk konsultation innan.
Lasern kan tillfälligt bleka ögonbrynshåret men som sedan växer ut som vanligt igen. Håret tar inte skada.
Vi kan inte skulptera ögonbryn med hjälp av lasern. Vi tar bort hela bryntatueringar eller större delar, såsom svansarna eller en del framtill osv. Vill du ta bort småsaker rekommenderas  Revivink .
Varje ögonbrynsborttagning har ett fast pris 1500 kr per tillfälle, oavsett storlek på området.
Minst 6 veckors läkning krävs mellan varje behandling. 

Ska man tänka på något efter behandlingen?
Man ska kyla ordentligt med isklamp hemma om området känns varmt. Man ska även smörja med salvan som man får med sig. Och inte pilla på eventuella vätskeblåsor.

Man ska även undvika direkt solljus minst 1 vecka efter behandling. (kläder skyddar).
Man ska även undvika hård träning, bastubad och pool med klorerat vatten den första veckan

Finns det några biverkningar, och hur kommer det se ut efter?
Man kan vara öm, svullen och röd några dagar efter behandlingen.
Det kan även uppstå vätskeblåsor på huden, som man måste vara väldigt försiktig med.

Daniel Hellsten - Laserterapeut

VIKTIGT ATT LÄSA INFÖR BEHANDLING!

1 vecka innan behandling:
Undvik att sola eller använda brun-utan-sol

24 h innan behandling:
Använd inte fet kräm eller olja på området

Vi utför ej borttagning av tatuering på eyeliner eller läppar. Se Revivink för detta!
Vi utför ej borttagning av tatuering närmare än 2,5 cm från ögonen.
Du ska INTE ha vid behandling:
- Vara sjuk eller ha en pågående infektion
-Ha någon hudsjukdom, sår, utslag eller eksem i behandlingsområdet.
-Vara gravid eller amma
-Ha blödarsjuka eller keloidärrbildning.
-Ta medicin som gör dig ljuskänslig, eller äta blodförtunnande medicin.
-18-årsgräns

LÄS MER OCH KONTAKT

Vill du veta mer om vår moderna utrustning för tatueringsborttagning? Här kan du läsa mer om laserborttagning med Q-terra Q10.

Vår utrustning är CE-certifierad för medicinskt bruk med certifikat 2195-MED-1133401.
Hos oss arbetar endast personal som innehar utbildning och certifikat. Vi har även nära kontakt med en sjuksköterska via vår leverantör.

Om du har fler frågor om hur det går till att lasra bort en tatuering kan du maila oss på info@gedinstudio.se Eller via kontaktformuläret >

Fullständig prislista hittar du här!