PLASMA LIFT ÄR EN PLASMALJUSBEHANDLING SOM KRYMPER ÖVERFLÖDIG OCH LÖS HUD. PLASMA LIFT NORDIC (PLN) LIGGER I FRAMKANT VAD GÄLLER PLASMALJUSBEHANDLINGAR OCH PLASMAPENNAN ÄR UNIK I SITT SLAG.

ERBJUDANDE FEBRUARI:
20% rabatt på plasma lift hos Daniel Gedin.
(Rabatterna dras i kassan & behandlingen måste utföras innan sista februari)

VAD ÄR PLASMA LIFT

Med hjälp av Plasma Lift Nordics speciella plasmapenna fokuseras en stråle av plasmaenergi för att förbättra de ytliga skikten av huden utan att skada de underliggande eller intilliggande vävnaderna. Den är baserad på överföring av kontrollerad mängd energi genom jonisering av atmosfärisk luft. Denna process utlöser en omedelbar sammandragning och åtdragning av hudfibrer för att skapa ett lyft och föryngrande effekt. Ett annat namn för denna metod är även fibroblasting.

En bedövningssalva läggs på området innan behandling. Majoritetat tycker att det inte känns så mycket, medans andra tycker att det gör ont. Det är väldigt individuellt.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS

En behandling är vanligtvis tillräcklig för att uppnå önskade resultat. Och det fullständiga resultatet syns fullt efter 3 månaders läkning. Har man mycket tunga ögonlock eller mycket lös hud kan fler behandlingar behövas då det är begränsat hur mycket den krymper huden efter en behandling. Ytterligare behandling kan göras tidigast efter 3 månader.

Resultatet förväntas vara som mest synbart i minst 9 månader, men anses samtidigt permanent. Det går sedan tillbaka av sig självt med det naturliga åldrandet.

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ EFTERÅT

Efter behandlingen kan man vara svullen och ha rodnad på och omkring det behandlade området första veckan efter behandlingen. Vissa kan även få extrem svullnad men som fortfarande anses normalt.
Ansamlingar av gulaktiga/bruna skorpor upp till 0,2 mm i diameter visas och förblir synliga i ca 7 dagar. Dessa ska man inte pilla på utan låta läka ifred. Man kan ha en rodnad i det behandlade området i upp till 3 månader efter avslutad behandling, beroende på känslighet i huden. Man bör inte utsätta huden för direkt solljus kommande 3 månader efter behandling pg.a att man kan dra åt sig pigment och det kan skapa mörka fläckar, såkallad hyperpigmentering. Man kan tex skydda med solglasögon eller kläder. Och sedan fortsatt skydda med SPF 50 kommande halvåret efter behandling.

Behandlingsområden med Plasma lift:

 • Hängande ögonlock
 • Hudflikar
 • Slapp hud under ögon
 • Samt slappa ärr och rynkor med överflödig hud i ansikte eller på kropp.

DU BÖR INTE HA VID BEHANDLING:

 • Kontaktlinser under behandlingen för ögonlock, samt inte ha dem i följande 72 timmar efter behandling.
 • Vara gravid eller amma
 • Diabetes måste behandlas varsammare - 2 behandlingar istället för 1 kan komma att behövas.
 • Ha pågående rosacea, psoriasis, eksem eller sår i behandlingsområdet
 • Äta blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området (aknemediciner).
 • Gjort djupgående hudbehandling i området de senaste 3 månaderna (ögonlocksplastik, ansiktslyft, ögonlaser)
 • Gjort botox, fillers, laser, kemisk peeling på området de senaste 21 dagarna.
 • Ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning.
 • 18-årsgräns
 • Tyvärr kan vi inte behandla mörkare hy pga stor risk för hyperpigmentation (mörka fläckar kan uppstå och bli permanenta)
 • Samma sak gäller för Vitiligo (ljusa avgränsande hudpartier) då det istället kan orsaka vita bestående fläckar efter en behandling.

UTBILDNING

Plasma Lift Nordic är vårat egna exklusiva märke. Mer information om maskin, produkter och utbildning för den verksamme på  PLN - Plasma Lift Nordic .

KONTAKT & BOKNING

Har du fler frågor om behandlingen, vänligen maila: info@gedinstudio.se.
Bokning görs här: